Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spetskålssallad

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God till köttfärsrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär spetskål fint (gärna med osthyvel) dela rödlöken och skiva den i tunna skivor, riv moroten fint och lägg alltsammans i en skål.
  2. Blanda en dressing av 1 msk rapsolja, ½ tsk vinäger samt flingsalt och peppar.
  3. Slå dressingen över salladen och blanda väl. Låt dra någon timma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.