Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spett med mozarella, prusciutto, tomat och basilika.

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel, fräsch och supergod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär mozarellan i t årtbitar, dela tomaterna på mitten och repa fina blad av basilikan. Dela skinkan i halvor.
  2. Varva på grillpinnarna i följande ordning tomat, ost, ett basilikablad och skinkan, ca tre gånger och sluta med en tomathalva.
  3. Lägg upp pinnarna på ett vackert fat och strö flingsalt över och ringla rikligt med olivolja.
  4. Servera som förrätt eller som plockmat till ett gott vitt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.