Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sprängfylld grov limpa

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det här grova brödet är saftigt, hållbart och smakrikt. Det har dessutom ett bra tuggmotstånd. Sprängfyllt med massor av fröer och fiber! Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till en slät och ganska lös deg. Häll degen i en smord form, ca 1½ liter. Strö över lite boveteflingor. Låt degen jäsa i ca 2 timmar.
  2. Sätt ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader vanlig värme.
  3. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 75 minuter. Låt det svalna och vila innan du skär i det - gärna till nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.