Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda blåbärskakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Lättbakade småkakor fyllda med söta blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, socker och vaniljsocker krämigt. Tillsätt ägg, bakpulver, mjöl och grädde. Blanda ihop allt till en deg.
  3. Rulla ca 40 bollar av degen. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem. Sätt plastfolie på bakänden av en blyertspenna och tryck 4-5 små gropar i varje kaka. Lägg ett blåbär i varje grop.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.