Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda knäckebröd lchf

 
Skriv ut

Ett gott knäckebröd utan kolhydrater. Kan rekommenderas.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Smält smöret. Mixa linfrön, mandel och sesamfrön i en matberedare. Lägg över i en bunke och blanda med fiberhusk, ägg, salt och det smälta smöret. Bred ut smeten på bakplåtspapper på en plåt. Använd en bred kniv så det blir jämnt. Ca 3 mm tjock. Grädda brödet i 20 minuter. Stäng av värmen och öppna ugnsluckan och låt det stå och rostas ca 30 minuter. Bryt bitar. Förvara bröden torrt och kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.