Små och söta pajer med rabarber, syrenblommor och vit choklad.
Instruktioner
- Pajdeg:
Lägg ingredienserna i en bunke och nyp ihop dem till en boll. Kavla ut degen på ett mjölat bord och ta ut 8-10 rundlar, 5-7 cm i diameter, samt 8-10 kakor med en blomformad pepparkaksform, ca 3 cm i diameter. Tryck ut rundlarna i små tarteletteformar. Låt dem vila i kylen i ca 30 minuter.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg degblommorna på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda dem mitt i ugnen i ca 10 minuter.
- Fyllning:
Rör ihop alla ingredienser i en bunke.
- Fördela fyllningen i formarna och grädda pajerna mitt i ugnen i 20-25 minuter. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i mikron.
- Pensla kakblommorna med vit choklad och toppa dem med syrenblommor. Servera pajerna med en blomma som lock.
Publicerat den
11 juni 2014
Liknande recept
Skriv kommentar