Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda rabarberpajer

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Små och söta pajer med rabarber, syrenblommor och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Lägg ingredienserna i en bunke och nyp ihop dem till en boll. Kavla ut degen på ett mjölat bord och ta ut 8-10 rundlar, 5-7 cm i diameter, samt 8-10 kakor med en blomformad pepparkaksform, ca 3 cm i diameter. Tryck ut rundlarna i små tarteletteformar. Låt dem vila i kylen i ca 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Lägg degblommorna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda dem mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  4. Fyllning: Rör ihop alla ingredienser i en bunke.
  5. Fördela fyllningen i formarna och grädda pajerna mitt i ugnen i 20-25 minuter. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i mikron.
  6. Pensla kakblommorna med vit choklad och toppa dem med syrenblommor. Servera pajerna med en blomma som lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.