Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda vaniljbröd

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Supergoda till jordgubbar i fläderblomsgelé, man kan även ha dem till andra desserter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i mjölet. Spritsa eller bred ut smeten tunt med en liten sked till ca 12 cm långa stänger på plåtar med bakplåtspapper. Grädda ca 8-12 minuter eller tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.