Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda vaniljkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Dessa spröda kakor smakar verkligen vanilj och är mums för gommen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda snabbt ihop alla ingredienser i en matberedare el för hand.
  3. Rulla små bollar och lägg på bakplåtspapper. Tryck till med en gaffel på varje kaka så det blir ett grovt mönster.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • guardianlinda 4 februari 2008

    Hej! Undrar ifall jag kan använda vaniljsocker istället för vaniljsåspulver? Isåfall,hur mkt?/Linda

  • Queenie 24 april 2008

    Otroligt goda! Något jag kommer göra fler gånger.

  • mammamus 11 juni 2008

    snabb bakade och uppskattade:)

  • sassas 24 augusti 2008

    Goda och lättbakade småkakor.Tack för recepet.Mvh sassas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.