Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squaschröra

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

När det är skördesäsong gör jag en stor sats av denna smakrika, nyttiga och goda röra, sedan fryser jag in den i 5 dl förpackningar och har tillgängligt i frysen . Jag använder den till pajer, köttfärssås och som sås till kött (då värmer jag den tillsammans med 2 dl crème fraiche). En uppskattad present. Ni får receptet på den stora satsen och kan sedan själva decimera den som ni önskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala squaschen och tärna i 2x2 cm tärningar. Skala och klyfta lökarna. Kärna ur och strimla paprikorna. Lägg allt i en stor gryta.
  2. Tillsätt de krossade tomaterna, chilisåsen, curryn och saltet. Skala och pressa vitlöksklyftorna över alltsammans. Koka upp och låt puttra under lock i 20 min.
  3. Svalna av och frys in i 5 dl förpackningar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.