Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfylld squash

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott i squashtider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 200º
  2. Dela squashen på längden. Gröp ur kärnor och det mesta av fruktköttet med en sked. Hacka fruktköttet. Pensla squashhalvorna på insidan med lite olja, lägg dem i en ugnsform och låt stå i ugnen ca 15 minuter.
  3. Hetta upp matfett i en stekpanna och stek köttfärsen grynig. Låt sedan lök, vitlök och fruktkött fräsa med. Krydda, späd och rör ner chilisås, persilja och kanske några oliver. Tag ut squashen ur ugnen och öka värmen. Fördela fyllningen i halvorna och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen, 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.