Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashbiffar med dillyoghurt

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftiga, vegetariska biffar som serveras med en frisk dillyoghurt. Tänk på att ge biffarna ordentlig yta innan du vänder dem, så håller de ihop bättre. 380 Kcal/Portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krama ur vätskan av den rivna squashen. Blanda det rivna med alla övriga ingredienser utom oljan. Klicka ut 4 biffar direkt i oljad varm stekpanna och stek på medelvärme ca 3 minuter per sida.
  2. Blanda yoghurten med kryddor och smaka av med senap.
  3. Servera biffarna nystekta med dillyoghurt och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.