- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jättegott och starkt äts med händerna.
En kul upplevelse som smakar godare.
Instruktioner
- Dela kycklingklubborna i 2 delar och dra av skinnet och gnid in dem i cyrryn och salt och peppar och låt stå och dra i 10 minuter.
- Bryn finhackad lök och vitlök i olja. Lägg över löken i en traktörpanna/gryta och stek kycklingen så den får färg i ca 5-6 minuter och ha sedan i löken och krydda även på med mer curry.
- Ha nu i en finhackad tomat samt tomatpuren, kokosmjölken, buljongen och några nypor socker.
- Låt detta puttra i ca 10 minuter och ha sedan i linserna och låt puttra i 5-10 minuter till och smaka av om du behöver mer salt/curry. Det får inte bli för vattnigt.
- Ätes med händerna med kokt basmatiris.
Publicerat den
13 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar