Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

St. Patricks day cupcakes

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

St. Patricks day cupcakes

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa margarin, socker, ägg och vanilj fluffigt. Blanda ner den smälta chokladen och rör om. Blanda i en annan skål ihop mjöl, bikarbonat, salt och kakao och rör sedan ner i ägg blandningen varvat med det kalla vattnet. Häll smeten i 24 muffinsformar, och grädda 18-23 minuter i 175 grader.
  2. Frostingen för du genom att vispa ihop creamcheese och florsocker tills du själv tycker att de smakar bra, sedan häller du lite apelsin essens eller valfri annan smak.
  3. För att göra tre klövern behöver du grön Candymelt som du smälter. Jag ritade ut massa klövar på att bakplåtspapper och sedan spritsade jag men en liten tyll efter linjerna och fyllde i klövern.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.