Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark korvgryta med strimlad kål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan behöva lite variation på korvrätter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i bitar. Ansa, skölj och strimla purjon. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Strimla kålen.
  2. Stek korven och purjon i en gryta. Tillsätt paprika och vitkål. Låt alltsammans fräsa några minuter.
  3. Rör samman grädde, senap och majsstärkelse. Häll blandningen i grytan och låt puttra 5–10 minuter. Smaka av med lite salt om det behövs.
  4. Strö över hackad persilja och servera med fullkornsris eller potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.