Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark vegetarisk gratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gillar stark och god mat som taco, men tål inte vitlök. Gjorde därför en egen gratäng. Den blev både lättgjord och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken glansig och lägg i färsen och fräs denna tills den är grå. Rör ner majs och paprikan. Blanda ner kryddorna (börja med det lilla måttet först, öka på efter hand som du smakar av. Själv använde jag 1 tsk till kryddorna). Blanda ner crème fraichen, rör om och lägg allt i en form (ej smord). Strö över osten, ställ in gratängen mitt i ugnen i 200 grader ca 25-35 minuter beroende på ugn, tills osten smält och fått fin färg.
  2. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anluk 10 juli 2010

    En klar femma!!! Hade nachos till vilket blev succe

  • mariaengstrom 29 april 2011

    Hej! Jag tål inte heller vitlök, måste testa din gratäng, verkar jättegod. Hur kom du fram till att du inte tål vitlök? Vad händer om du äter vitlök?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.