Fick detta hos en bekant igår. Supergott! Blev mycket förvånad då hon sa att det var bogkött som användes.
Instruktioner
- Värm ugnen till 100°.
- Lägg köttet i en stekpåse enligt beskrivningen på förpackningen och stick en köttermometer i köttets tjockaste del.
- Stek ca 5 timmar till 85° innertemperatur.
- Under tiden blandas lagen i en bunke. Lägg det färdiga köttet i den kalla lagen och låt det ligga ca 3 timmar. Ligger det längre blir köttet för salt.
- Häll bönorna i en sil och spola dem med vatten. Låt bönorna och majsen rinna av ordentligt. Häll kokande vatten över sockerärtorna. Efter 5 minuter spolas de i kallt vatten och strimlas.
- Blanda samman crème fraiche, salt och pepparrot. Vänd ned grönsakerna och det strimlade äpplet.
- Servera salladen till köttet.
Publicerat den
26 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar