Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stek black and white med murkelsås

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En stek med två olika sorters kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Steken: Stick in en kniv igenom steken (mitt i) och gör så stort snitt(ej för stort) att den frysta fläskfilèn går att pressa igenom Låt steken tina i kylskåp och skär bort ändarna av filén Bryn steken och krydda upp den Använd en termometer som sättes mitt i steken(filén) och kör till +68 C i +175 C Slå in steken i aluminiumfolio och låt vila i 10 min innan man skär upp den.
  2. Sås: Fräs murklorna i smöret och tillsätt grädden och låt stå att småkoka i 15 min och tillsätt mjölken och red av såsen Smaka av med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.