Tonfisken kan bytas ut mot kyckling och grönsakerna kan varieras efter vad som finns hemma.
Instruktioner
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär vitkål i strimlor, skala och finhacka löken och vitlöksklyftan. Dela, kärna ur och hacka paprikan.
Fräs lök och kål ca 3 minuter i en stor stekpanna med olja, tillsätt paprika och fräs ytterligare 4 minuter. Krydda med sambal oelek och salt.
- Häll av tonfisk burkarna, tillsätt dem och det kokta riset. Vispa upp äggen och tillsätt riset, rör runt så allt blandar sig väl.
Garnera med koriander och servera med sweet chilisås.
Publicerat den
13 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ett recept från ICA's tidning Buffé som jag tillagade i onsdags. Hela familjen tyckte att det var jättegott! Lite kinamat-touch.