Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolbullar med rårörda lingon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av Peter Stormares favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten och mjöl till en pannkaksliknande smet, den ska bli lite tjockare och segare.
  2. Gör kolbullarna, en i taget. Skär en fjärdedel av fläsket i tärningar och bryn det tillsammans med smör i en stekpanna.
  3. Slå en fjärdedel av smeten över fläsket. Stek bullarna på medelstark värme på båda sidor. Servera dem med rårörda lingon eller lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • KIEH 18 januari 2009

    Kolbullar till Krångede-dagen med barn och barnbarn 18 jan 2009

  • mat-ilda 10 september 2011

    Mums muuuuums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.