Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonbiffar i god sky med pressad potatis

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gillar du dragon så är detta en billig, snabb och underbar vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar och dragon. Rör ner potatismjölet och äggulorna. Forma avlånga biffar.
  2. Stek dem gyllenbruna, tag upp dem och håll varma.
  3. Vispa ur stekpannan med grädden och smaka av med kryddorna. Droppa i soja för aptitlig färg. Häll skyn över biffarna.
  4. Servera med kokt pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • an_lin 20 oktober 2008

    Smaskigt! Det måste jag bara testa. Dragon är en utsökt krydda tycker vi här hemma. Tack för att du delar med dig! An_lin

  • wambashi 15 september 2009

    Tack för att du dela med dig,av det här goda. Det var jättegott,men jag gjorde sås istället för sky.

  • annahh 12 oktober 2009

    Bytte ut 300 g fläskfärs mot hjortfärs. Det är enkelt och går snabbt att laga. Vi kommer att laga det här fler gånger och då kanske med nägon annan färs (Mannen är jägare). Tack för receptet.

  • Ylvasvea 4 november 2009

    Gott!

  • Gellaknife 15 juni 2010

    Gott som bara den!!!

  • Mordikitten 20 mars 2011

    Eftersom ingen av oss gillar fläskfärs gjordes detta recept med nötfärs istället vilket gick alldeles utmärkt. Jättegott och ett smakligt alternativ till "vanliga pannbiffar". Kommer absolut göra detta fler gånger!

  • EwaKL 18 april 2011

    Tyvärr gillade inte jag det här receptet. Tyckte att det smakade mest flott av biffarna. Får testa med nötfärs istället för fläskfärs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.