Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall dillsås till fisk och potatis

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Bara så himla gott och enkelt! Barnen slukar denna maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Väldigt enkelt recept. Blanda helt enkelt bara ihop ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och lite svartpeppar, gärna grovmalen.
  2. Servera med fisk/fiskpinnar, kokt potatis, klyftad citron och rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Heisjo 11 oktober 2008

    Jättegott vardagsrecept.

  • The_mama97mia 7 januari 2009

    Testade detta som bas för kall sås till fisk idag. Det var gott! Jag hade ingen gräddfil, tog matlagn youghurt istället. Toppen! Denna gör jag fler ggr men jag höftar ju alltid, därför kan jag inte ge högsta betyg.

  • rallare 30 mars 2009

    Jag blandade ihop ingredienserna till din kalla dillsås, och vi smaskade i oss den tillsammans med stekta fiskpinnar och potatis med lite riven morot. Jättegott!!! Har sparat hälften till nästa fiskmåltid. Ha en bra dag!!! från rallare i Gråbo

  • EvaMS 25 maj 2009

    Tack för receptet på såsen, 6-åringen åt med god aptit, tidigare har mammas kalla fisksås aldrig passat men den här fick högsta betyg.

  • ayasmamma 29 juli 2009

    jag åt den till lax och nypotatis gott gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.