Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragon & ostfyllda fjärilskotletter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Dessa går lika bra att grilla som att steka. Mina barn älskar dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vik ut fjärilskotletterna och krydda på insidan av alla kryddorna och bred på vitlöksost på insidorna av kotletten. Lägg sedan på den färska dragonen (går bra med torkad eller fryst också) på båda sidorna och lägg en skiva skinka på varje sida. Strö sedan på den rivna osten och fäll ihop kotletterna och fäst dem med tandpetare så inte fyllningen åker ut. Krydda kotletterna på båda sidorna efter egen smak. Stek dem tills de är genomstekta och fasta med en fin färg.
  2. Tips: Servera dem till pressad potatis, grönpepparsås och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Evia 22 maj 2009

    Du har en sån kanonfantasi när det gäller mat. Mycket gott.

  • king200 6 juni 2009

    det va gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.