Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius fiskfiléer med cashewnötter

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Pangasius fiskfiléer med cashewnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tamarindsåsen, socker, salt och vattnet i en litten skål. Lägg dem i mikro och värm 5-10 sekunder.
  2. Värm upp en stor stekpanna med oljan på medelhög värme.
  3. Lägg i fisken i stekpannan och låt den steka 5 minuter varje sida eller tills fisken är genomstekt.
  4. Lägg i fisken på en tallrik. Lägg på ingefäran, cashewnötterna och rostad lök ovanpå fisken. Häll i såsen på fisken. Servera med sallad eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.