Stekt potatis recept

Laddar...
Din sökning gav 2708 träffar


Biffar med senapssås och stekt ör..

God bra mat. Mättar bra och var riktigt gott. Lätt att slänga ihop en vanlig vardag. Det blir rätt mycket sås, så om du dubblar receptet (och gör för 4 personer) så behöver du inte öka såsmängden, dvs..Potatisplättar fyllda med Allerum..

Små smakrika plättar med ansjovis, som passar utmärkt på buffébordet...servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer. Garnera med dill.Halstrad Kobe-biff med råstekt po..

Kobe-biffen har kommit till Sverige, åtminstone till vissa storstadskedjor som ICA Metro. Den är så marmorerad och god som ryktet säger, men även med de priser som svensk filé nu har är priset för dyr..Ugnsstekt färskpotatis

Det är svårt att göra något "roligt" av färskpotatis. Gratäng är ju omöjligt då det är så mycket stärkelse i de nyupptagna potatisarna. Detta är enkelt att göra och blev mycket gott, serveras till ..
Fyllda rullader med råstekt potat..

Köp en skinkstek & du kan göra massor av gott! Skär steken i tunna skivor och banka ut den tunnt, bred på en god fyllning och rulla ihop! Till detta råstekt potatis och skysås! Självklart går det även..


Råstekt tärnad potatis med lök

Den absolut bästa potatisen till grillat kött. Kan göras till många personer, sparas och värmas. Tidsödande och pilligt men gott. Görs med eller utan vitlök.