Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt lax med frisk kesosallad

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabblagat och somrigt gott. Kesosalladen passar också mycket bra till den grillad laxen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in laxskivorna med citron och krydda med salt och peppar. Låt fisken ligga och dra till sig kryddorna i ca 5-10 minuter.
  2. Sikta mycket lätt med skorpmjöl över fisken och stek den gyllenbrun i sparsamt med smör eller olja (på måttlig värme!).
  3. Kesosallad:
  4. Blanda keso med pepparrot, finhackad gurka och finhackad paprika. Blanda i majonnäs och grädde, salta. Strö paprikapulver över.
  5. Garnera fisken med paprikaringar och citronklyftor. Servera med kokt potatis eller potatismos, gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.