1. Sätt ugnen på 125° varmluft. Skär köttet i långa breda bitar.
2. Blanda alla kryddorna och krossa dem till ett fint pulver i en mortel (eller mal dem i en kaffekvarn). Finhacka rosmarinen och blanda den med kryddpulvret. Salta köttet och rulla det i kryddblandningen. Rulla sedan in köttet i först plastfolie och sedan aluminiumfolie så att det ser ut som en smällkaramell. Tillaga köttet i ugnen. När köttets innertemperatur är 55° är det färdigt. Ta ut det ur ugnen och låt det vila i 10 minuter.
3. Stek baconet. Putsa svampen och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Stek svampen tillsammans med löken och vitlöken. Blanda svampröran med baconet.
4. Blanda alla ingredienserna till vinägretten.
5. Skär köttet i längsgående skivor. Pensla skivorna med vinägrett, strö över svamp- och baconröran och toppa med ärtskott och sallad. Ringla över lite vinägrett och peppra efter smak.