Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt biff i svart bönsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Helt otroligt gott, som fungerar till både vardag och fest. Fräscht och kanongott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i woken och fräs charlottenlök, (skalade och tunt skivade), orange paprika (urkärnad och hackad) och broccoli på stark värme i ca 3 minuter. Tillsätt champinjoner och fräs under omrörning i ca 3 minuter.
  2. Tillaga under tiden nudlarna enligt förpackningen.
  3. Ta ur grönsakerna ur woken och ställ åt sidan. Stek köttet i jordnötsolja och låt fräsa under omrörning på stark värme i ca 2 minuter. Rör ner bönsåsen.
  4. Låt nudlarna rinna av ordentligt och lägg ner i woken tillsammans med grönsakerna och köttet. Hetta upp alltsammans i ca 2 minuter under omrörning eller tills ingredienserna är heta.
  5. Strö över chilin (utan frön och hackad) och servera. Smaklig måltid!!
  6. TIPS! Det går lika bra att byta ut köttet mot fläsk, lamm eller kyckling. Prova även att variera grönsakerna!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.