Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt biff i svart bönsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sichuan Chao Niurou

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär biffen i tunna skivor och vårlöken i 2cm långa bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefäran fint.
  2. Värm olja i en wok. Lägg i kött, lök och vitlök och stek i några minuter på hög värme. Tillsätt ingefära, svarta bönor och sockerärtor. Slå på vatten och soya, smaka av med salt. Avsluta med att röra ner potatismjöl utrört i kallt vatten. Servera med nykokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lece 20 februari 2009

    Fermenterade sojabönor ? Vad är det och var kan man få tag i det ?? Låter gott så jag skulle gärna prova på receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.