Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fisk med skaldjurssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan riktig pubmat med extra karaktär av Guinness, eller annan stout, i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd.
  2. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör-&rapsolja i en kastrull. Rör i mjölet och späd med öl och grädde.
  3. Koka upp under vispning. Låt koka ca 3 min. Tillsätt fond, timjan och peppar.
  4. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida.
  5. Rör ner skaldjuren i såsen. Servera fisken med såsen och pommes frites.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.