Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt fläskfilé med smält getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smält getost på fläskfiléskivor som passar gott till marinerade ugnsbakade grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Dela fläskfilén i cirka 8 lika stora bitar. Banka ut köttskivorna mellan plastfilm, så att de blir knappt 1 centimeter tjocka.Krydda med paprikapulver, salt och nymald peppar.
  3. Skär getosten i knappt centimetertjocka skivor.
  4. Bryn köttet på båda sidorna i smöret i en stekpanna.
  5. Lägg upp köttet på ett ugnssäkert fat och placera en getostskiva på varje köttbit. Låt köttet steka klart i ugnen, 3-5 minuter, tills det är genomstekt och osten börjat smälta.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.