Stekt gäddfilé

Den lättfångade Fisken

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 Gädda
Salt , peppar
3 msk Smör
1 Ägg
2 dl Ströbröd

Gör så här

Rensa och file´a gäddan
Panera den med ägg och ströbröd
klicka i rejält med smör i stekpannan
stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge
att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen
Salta och peppra
Äts med kokt potatis , p-mos eller stekt potatis.
Varva med grönsaker efter tycke och smak
Visningar:
3067
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Krämig kyckling
av hannas
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader