Stekt gäddfilé

Den lättfångade Fisken

Ingredienser

1 Gädda
Salt , peppar
3 msk Smör
1 Ägg
2 dl Ströbröd

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
2528
Sparat:
8

Gör så här

Rensa och file´a gäddan
Panera den med ägg och ströbröd
klicka i rejält med smör i stekpannan
stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge
att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen
Salta och peppra
Äts med kokt potatis , p-mos eller stekt potatis.
Varva med grönsaker efter tycke och smak

LIKNANDE RECEPT

av Marre73
över 2 månader
över 2 månader
av lennali
över 2 månader
av akk
över 2 månader
av hannas
över 2 månader
av boz1965
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT