Stekt gäddfilé

Den lättfångade Fisken

Ingredienser

1 Gädda
Salt , peppar
3 msk Smör
1 Ägg
2 dl Ströbröd

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
2631
Sparat:
8

Gör så här

Rensa och file´a gäddan
Panera den med ägg och ströbröd
klicka i rejält med smör i stekpannan
stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge
att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen
Salta och peppra
Äts med kokt potatis , p-mos eller stekt potatis.
Varva med grönsaker efter tycke och smak

LIKNANDE RECEPT

Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Krämig kyckling
av hannas
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Burrito
över 2 månader
Vegetarisk tort
över 2 månader
Caesarsallad
över 2 månader
Brunchomelett
över 2 månader
Hälso-omelett
över 2 månader
Grillad fläskgy
över 2 månader