Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt inlagd strömming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Är strömmingen stor kan den vikas på mitten före stekning istället för att läggas ihop två och två.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionerna är bufféportioner.
  2. Rensa strömmingen om hel används. Lägg ihop dem två och två med kaviar emellan. Vänd i ströbröd blandat med salt.
  3. Skala och skiva löken. Rör ihop vatten och ättika. Tillsätt lök och kryddpeppar.
  4. Stek strömmingen i omgångar i smöret i ca 2 minuter per sida. Lägg den nystekta strömmingen i lagen.
  5. Låt stå i kylskåpet ca 1 dygn före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olrob56 10 april 2011

    Ska det inte vara socker i lagen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.