Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kyckling med ananasgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till kycklingen är bakad potatis, tomater och gurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Dela kycklingen i fyra delar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Blanda smör, salt, peppar och soja. Pensla kycklingen. Stek i ugnen, ca 30 minuter.
  2. Låt ananasen rinna av väl. Vispa grädden. Blanda ananasen med salt och kryddor. Rör försiktigt ner grädden.
  3. Servera kycklingen med ananasgrädden och t.ex bakad potatis, tomater och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.