Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt lamm med getostkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit! Det går också bra med lammrack, som på bilden, eller lammstek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på osten. Mixa crème fraiche och ost till en slät kräm, ställ kallt.
  2. Sätt ugnen på 125 grader.
  3. Skär tomaterna i halvor och blanda med olja, vitlök, socker, salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form med snittytan uppåt. Baka i mitten av ugnen ca 1 tim.
  4. Krydda kotletterna med salt och peppar. Stek dem i smör 2 – 3 min per sida.
  5. Servera med getostkräm, bakade tomater och t ex klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gnutten1 16 november 2009

    Lamm och getost, helt rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.