Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt marinerad kycklingfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En verkligt paradrätt. Alla vill ha receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda kycklingfileérna med salt, peppar och chilipulver och stek dem i smör tills de är genomstekta, pressa lite citron över mot slutet. Skär dem i cm-breda skivor och lägg på ett fat med kanter. Hacka lök och paprika smått och fördela blandningen över kycklingen. Lägg på kapris utan spad. Blanda olja och citronsaft till dressingen och häll över. Garnera med hackad persilja. Låt stå och dra 1 - 2 timmar innan servering. Serveras kall med potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anmawa 18 juni 2009

    God kyckling som jag serverade på en fest. Kommer garanterat att laga den igen.

  • solen08 8 december 2009

    Jättegod kyckling!! Kommer att göra den många gånger. Tack så jättemycket för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.