Stekt öring med gräslöksås

En lättlagad och mycket god fiskrätt som kan tillagas med såväl färsk som djupfryst fisk

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Gör så här

Rensa och ta av huvudet och fenorna av fiskarna.
Lägg en klick smör i stekpannan och lägg i fisken när smöret börjar bli hett.

Salta fiskarna inuti
Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme.
Ta upp fisken och håll den varm, exempelvis i ugnen på 70 grader.
Häll i grädden i pannan och tillsätt gräslöken, buljongtärningen och worchestershiresåsen och koka upp.
Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar.

Servera fisken med såsen och nykokt potatis.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

öringar à 3-4 hg, Smör, Matlagningsgrädde, Salt, Gräslök, Fiskbuljong, worcestershiresås, Vitpeppar
Visningar:
4334
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Krämig kyckling
av hannas
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Burrito
över 2 månader
Caesarsallad
över 2 månader
Vegetarisk tort
över 2 månader
Hälso-omelett
över 2 månader
Grillad fläskgy
över 2 månader
Brunchomelett
över 2 månader