Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt oxfilémacka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt och kanongott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden (ej för hårt). Blanda sedan i senap,en nypa socker lite salt. Smaka av under tiden så inte senapssmaken blir för stark.
  2. Stek 1 skiva vitt formbröd på båda sidor i smör. Skiva tomat och rödlök. Salta och krydda oxfilén. Stek köttet.
  3. Lägg oxfiléskivan på det vita brödet, lägg på 1-2 tomatskivor och rödlök. Toppa med senapsgrädde och servera.
  4. Vill man ha detta som en enklare huvudrätt så gör 2st per person och servera med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.