Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt pangasiusfilé

(1 kommentar)  
Stekt pangasiusfilé Stekt pangasiusfilé
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dubbelpanerad pangusiusfilé med kall fisksås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper.
  2. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
  3. Hetta upp oljan och margarinet i en inte allt för het stekpanna.
  4. Bryn fiskfiléerna några minuter på båda sidor. Blanda ihop ingredienserna till såsen och servera den till fisken samt kokt potatis och gröna ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ELVYIREN51 10 mars 2009

    Detta var fantastiskt gott, paneringen var en höjdare! Använde mig inte av den kalla såsen , utan bara små fina ärtor och citron och potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.