Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt ris med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god utan ovanliga ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp 1 msk olja i en wok eller traktörpanna. Häll de vispade äggen i pannan. För de koagulerade delarna mot mitten av pannan, och luta på pannan så att den flytande delen rinner mot kanten. Häll över den nästan genom koagulerade äggmassan på en tallrik och skär den i tunna strimlor. Ställ åt sidan. Skär löken i tunna strimlor, skala och hacka vitlöksklyftorna. Hetta upp 1 msk olja, Tillsätt löken, vitlöken och kycklingstrimlorna. Stek tills köttet är färdigt, tillsätt det kokta riset, sojasåserna och sockret. Hacka gräslöken, Skär tomaterna i klyftor, tillsätt i rätten, Tillsätt slutligen äggstrimlorna. Garnera serveringskärlet med skivor av skalad gurka. Servera gärna med citronklyftor och thaichilisås,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.