Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt ris med svarta bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk, snabbt och gott! I slutet av månaden har man kanske inte så mycket pengar kvar. Då är denna rätt perfekt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i kallt vatten. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Strimla rödkålen fint och tärna auberginen.
  2. Stek rödkål och aubergine i generöst med rapsolja tills allt har fått bra med färg. Tillsätt det kokta riset och låt steka med tills även det får färg. Rör ner bönorna, riven ingefära, rivna vitlöksklyftor, sojasås och limesaft.
  3. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.