Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt sill med kaprissås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag tycker inte om att steka sill på grund av lukten. Men denna rätt är så god att jag står ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka in kaprislagen till hälften, tillsätt grädden och koka ihop en stund. Blanda i senap och hälften av kaprisen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Torka sillfiléerna väl, peppra och vänd dem i rågmjöl.
  3. Stek dem gyllenbruna i smör, ca 2-3 minuter på varje sida.
  4. Servera med potatis och såsen, strö över kaprisen som blev över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.