Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt torsk med äggsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen i 6-7 minuter. Spola kallt vatten och skala. Hacka äggen grovt. Koka upp grädde i en kastrull och lägg i hackat ägg. Rör om och smaka av med salt och peppar.
  2. Salta och peppra fisken. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Stek fisken ca 3 - 4 minuter per sida. Servera fisken direkt tillsammans med en klick äggsås, kokta gröna ärtor och cocktailtomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CHR11E 17 april 2012

    var försiktig med svartpepparn i såsen.... jag hade på lite för mkt märkte jag :D jag är kass på kryddor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.