Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt vitkål - Párolt káposzta

 
Skriv ut

Enkelt, gott, och billigt tillbehör. Passar till biffar, stekt eller grillat kött, korv...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola och skär vitkålen i strimlor, salta något och låt stå ca 20 minuter.
  2. Fräs löken i oljan. Tillsätt sockret och karamellisera tills sockret löst sig (gulbrunt). Späd med vinäger.Tillsätt kålen, strö över kummin och värm upp under upprörning.
  3. Lägg över i en långpanna. Låt kålen eftersteka ca 40 min i 225° ugnsvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.