Instruktioner
1. Skiva köttet i tunna strimlor. Lägg över på tallrik tills vidare.
2. Häll raps och sesam olja i woken (sesamoljan ger bra smak men kan uteslutas)
3. Strimla morötterna med potatisskalaren. Lägg dem i locket på woken så länge.
Morötterna kan bytas mot vitkål, det används som bas, eller använd båda om man har hemma.
4. Ta av de frysta grönsakerna efter smak, jag brukar fylla upp woken med det jag har i frysen. Tina de frysta grönskerna i lite varmt vatten.
5. Sätt woken på plattan och blanda morötterna och ev vitkål med oljan. Låt det blir varmt medan du steker köttet. Krydda med spiskummin. Låt morötterna bli varma lägg sen i de övriga grönsakerna.
6. Stek köttet i smör i en stekpanna, krydda med spiskummin och lite salt på en sida. lägg över köttet över grönsakerna och skölj ur pannan varje gång med lite vatten som hälls över i woken. Rör om i woken varje gång du häller i köttet.
7. Rör ut curryn i sista vattnet efter stekningen.
8. Krydda med ketchap manis, oystersås och sötsur sås efter smak, jag brukar bara klicka i lite ur varje flaska. den sötsura tar man mer av om man vill ha den starkare.
9. Koka upp vatten och bryt i nudlarna.
10. Häll i burken med kokosmjölk och mer vatten om det behövs, ta över nudlarna och låt dem koka klart i kokosmjölken.
11. Krossa nötterna och strö över grytan före servering.