Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta ägg med granatäpplekärnor och varm sallad

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Frukostvariation då jag är mån om min vikt.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj salladen och slunga den så den blir tämligen torr. Pilla ut granatäpplekärnorna och lägg i en skål Skär lök, tomater och paprikan i bitar. Håll dom separerade på skärbrädan. Stek äggen och lägg upp på en tallrik Stek sedan - i nämnd ordning - lök, paprika, tomater och vänd till sist i salladen så den också mjuknar. Lägg upp salladen på tallriken med äggen, strö över granatäpplekärnor, servera och njut!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.