Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta tortillabröd med ansjovis

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En salt aptitretare som inte behöver tallrik för att ätas - en gaffel räcker bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala finhacka och stek löken mjuk i smör ca 3 min utan att den tar färg. Låt svalna.
  2. Häll av spadet och skär ansjovisen i mindre bitar blanda med lök och ost.
  3. Fördela blandningen på 4 tortillabröd och lägg över de resterande bröden. Tryck till med handen.
  4. Stek bröden i olja på medelvärme ca 1 minut på varje sida. Låt dem svalna något, skär i tårtbitar, Rulla ihop och stick i en gaffel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.