X

Stevia recept

Laddar...
Din sökning gav 100 träffar
Nyttig morotskaka

En hälsosam variant av den klassiska morotskakan. Passar perfekt som mellanmål då den är lite matigare än vad morotskakan i vanliga fall är. Runt 100 kalorier per kaka.


LCHF-Kärleksmums

En jättegod variant på kärleksmums som är bakad utan socker och mjöl! Det är en saftig chokladkaka toppad med en len och god chokladkräm med kaffesmak.
LCHF-Nutella

Hasselnötskräm har varit en stor favorit hos mig, men ärligt talat skippar jag gärna sockret. Så jag gjorde en hemmagjord med stevia strö istället för vanligt socker! Och den är dessutom hur god som h..

LCHF-Mazarinkaka

En av mina absoluta fvoritkakor är Mazarinkakan. Nu har jag gjort en variant som är utan mjöl och socker!


Lchf - Mud cake

Jag är en riktig chokladälskare och tycker det finns få saker som går upp mot en riktigt chokladig kaka. Därför har jag gjort mig egen variant av klassikern mississippi mud cake! Så gott med två lager..


Grillspett - Chicken-Satay – 12 p..

I Thailand, Malaysia och Singapore hittar man det – Satay, små grillspett som serveras med en stark jordnötssås. Eftersom jordnötter har mycket bra näringsvärde så blir detta en nyttig men mycket god ..Jordgubbssemifreddo

Oooh, så gott detta var! Grundreceptet kommer från Leila Lindholms bok ”One more slice”, men jag har ändrat lite för att få ner kalorierna. Istället för riktig vispgrädde så använde jag mig av Milda V..


Avokado- och chokladmousse

Denna chokladiga mousse är en nyttigare dessert som är LCHF-inspirerad. Samtidigt är den väldigt god, enkel och tar högst 10 minuter att göra!