Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stinas skurna havrekakor (sockerfritt)

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Spröda kakor med den goda smakkombinationen kanel och socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en skål eller matberedare. Finfördela smöret i blandningen. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg. Dela degen i 4 delar. Rulla ut dem i längder ca 30 cm långa och lägg på bakplåtspapper på plåt. Grädda dem i mitten av ugnen tills de fått fin färg och blivit spröda, ca 10-12 minuter. Låt längderna svalna något och skär dem sedan i sneda bitar. Låt dem kallna helt på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.