Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Storkokssoppa i januari

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Linssoppa i grunden, jag beskriver hur jag gjort, det blev stor mängd. Hett o kryddigt, så vill jag ha det, men det är vegetariskt!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj linser, ansa och hacka/riv grön- och rotsaker och löken. Ta en stor soppgryta, ha i lite olja i botten, fräs sen löken, i med kryddor, rör ordentligt, ta grytan av värmen om det behövs. I sen med buljong, kross/passerade tomater. På med locket låt koka upp. Sen i med resten. Smaka av, smaka av, smaka av.... När det kokat ca 20 min, ha i crème fraichen. Smaka av igen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.